Ruimte voor training, coaching, creativiteit, cultuur en ontspanning.

Perelaar zon

Persoonlijke Coaching

een bespiegeling

Investeren in jezelf, hoe vaak gebeurt dat eigenlijk? Je schenkt tijd aan anderen en aan je werk; je interesses zijn vaak op de buitenwereld gericht.

Zorg voor jezelf schiet daar nog wel eens bij in.

Even naar binnen kijken, pas op de plaats maken en je afvragen

Het zijn levensvragen die op vaak onverwachte momenten naar boven komen.

Gerichte aandacht in onderzoek naar jezelf maakt je meer bewust van wat je doet en laat en waarom je bepaalde keuzes wel of niet maakt.

Na wederzijdse kennismaking besluiten cliënt en coach of er voldoende grond is om met elkaar in gesprek te gaan. In een van tevoren afgesproken aantal bijeenkomsten wordt er gewerkt vanuit de kernvraag van de cliënt.

Creatieve werkvormen maken een belangrijk deel uit van de gesprekken.


Perelaar kunst

Training Coachen en trainen met Creativiteit

aan de slag met een scala aan creatieve oefeningen

Twee dagen in een veilige sfeer een ontdekkingsreis maken naar jezelf en onderzoeken hoe je de gebruikte werkvormen kunt aanbieden aan je cliënten.

Het is een intensieve training waarin je (opnieuw) kennis maakt veel creatieve oefeningen zoals tekenen, schilderen, boetseren, schrijven, muziek en improvisatie

Aan het eind van de training

Deze training is interessant voor coaches, begeleiders en trainers die willen werken met een bijzondere, ‘onbewuste’ techniek en die hun eigen creatieve vermogens willen (her) ontdekken en ontwikkelen. De training bestaat uit twee losse dagen.


Perelaar kleuren

Wie is Hans Koerts Meijer?

In mijn leven staat het thema creativiteit centraal. Ik begon als illustrator aan de Universiteit van Amsterdam, volgde een opleiding tot kunstzinnig therapeut en besloot drieëndertig jaar geleden om in organisaties en bedrijven, trainingen en coaching in persoonlijke ontwikkeling te gaan verzorgen.

In de trainingen, workshops en coachingsgesprekken maak ik vaak gebruik van creatieve middelen zoals tekenen, schilderen, boetseren, verhalen vertellen en het maken van muziek.

Naast de kunstzinnige kant heb ik mij door diverse opleidingen een instrumentarium eigen gemaakt vanuit verschillende invalshoeken zoals biografie begeleiding, dynamische oordeelsvorming, MBTI (model volgens gedachtegoed van Jung), CTT (over onderzoeken en veranderen van waarden in organisaties), familie- en organisatie opstellingen.

Opdrachtgevers:

ING bank, NS, Triodos bank, Bestuursacademie-Nederland, Samenwerkende Verpleeghuizen Amsterdam, Politie regio Utrecht, RBV leaf, Politie regio Friesland, IBM, PWC, Rijkswaterstaat; directie Zeeland en Zuid-Holland, Ministerie voor sociale zaken; arbeidsinspectie, Zorgcentrum Loosdrecht, Zorghuizen provincie Friesland en Groningen.

Sinds 2008 ben ik als docent verbonden aan de Alba-academie voor coachingHoe cliënten/deelnemers van coachingsgesprekken en trainingen mij als begeleider hebben ervaren:

Hans Koerts Meijer
Hans