Over de Perelaar

Onze sfeervolle ruimte te huur voor één of meerdere dagdelen, met of zonder vegetarische lunch en of snack. Ideaal voor vergaderingen of het geven van cursussen en workshops. Tevens zijn er veel mogelijkheden voor meerdaagse activiteiten.

Perelaaar overzicht

We verzorgen zelf een keur aan trainingen en workshops zowel creatief als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zie coachingcreatief.nl

Gedurende de zomermaanden is de ruimte ingericht voor Bed & Breakfast en midweken. Zie pagina Bed & Breakfast en midweek.

Ook families en vriendengroepen zijn welkom; Voor één of meerdere dagen of een weekend bieden we mogelijkheden om actief met elkaar bezig te zijn met bijvoorbeeld tekenen, schilderen, beeldhouwen (mergel of speksteen) mozaïeken, trommelen en zingen. Dit alles onder deskundige begeleiding.

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je alleen maar te ontspannen en van de rust te genieten.

Overnachting kan tot 10 personen (5x tweepersoons bedden). Er is plek om te kamperen en bijschuiven van matrassen kan ook altijd. Kortom, vele aantrekkelijke arrangementen zijn bespreekbaar.

Kijk voor de actuele activiteiten op de activiteiten pagina.

Overnachtingsmogelijkheden elders voor groepen:
Voor overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving verwijzen we naar: Hotel-restaurant Tjongervallei in Echtenerbrug. Groepsaccomodatie De Zonneroos in Munnekeburen.